Luty 2018
Pn Wt Śr Cz Pt So N
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Odsłony

Odsłon artykułów:
107650

Gościmy

Odwiedza nas 47 gości oraz 0 użytkowników.

Home

Jadłospis



 

DZIEŃ

I ŚNIADANIE

II ŚNIADANIE + ZUPA

II DANIE

PONIEDZIAŁEK

19.02.2018

Płatki owsiane1 na mleku2, chleb1 pszenny , masło2, makrela w pomidorach4, herbata owocowa

Bułka1 grahamka z masłem2, pasztet zapiekany, papryka, sałata, kawa na mleku2

Rosół z makaronem1,6

Potrawka1 z kurczaka z kaszą jaglaną, surówka z selera z rodzynkami, kompot

WTOREK

20.02.2018

Zacierka na mleku2, sałatka jarzynowa3,6,                    chleb1żytni z masłem2 , herbata owocowa

Jajecznica ze szczypiorkiem3, bułka1 wieloziarnista z masłem2, pomidor, mleko2

Zupa wiosenna2,6

Spaghetti1, owoc, kompot

ŚRODA

21.02.2018

Szwedzki stół- pieczywo1 mieszane, jajko3, ser2 żółty, kiełbasa szynkowa, sałata, pomidor, ogórek, rzodkiewka, bawarka2

Budyń 2 , wafel ryżowy, herbata owocowa

 

Zupa krem z marchwi6

Kotlet pożarski 1,3, ziemniaki, surówka z buraczków, kompot

CZWARTEK

22.02.2018

Twarożek2 z rzodkiewką i szczypiorem, chleb1 razowy z masłem2, herbata imbirowo-cytrynowa

Bułka1 z masłem2, polędwica sopocka, sałata, ogórek, herbata owocowa

Barszcz biały1,2,6

Ryż z polewą truskawkowo-    jogurtową2, owoc, mięta

PIĄTEK

23.02.2018

Płatki ryżowe1 na mleku2, ser żółty tarty2, chleb1 orkiszowy z masłem2, pomidor, awokado, herbata

Bułka weka 1 z masłem2, serek homogenizowany2, mięta.

 

Zupa pomidorowa2,6z ryżem

Kotlet rybny3,4, ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty, kompot

Na terenie naszej kuchni w trakcie przygotowywania posiłków wykorzystane zostały: gluten1, mleko2, jaja3, ryby4, soja5, seler6, gorczyca7, sezam8. Substancje te mogą powodować alergię lub reakcję nietolerancji.