Maj 2018
Pn Wt Śr Cz Pt So N
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Odsłony

Odsłon artykułów:
135385

Gościmy

Odwiedza nas 48 gości oraz 0 użytkowników.

Home

Jadłospis



 

DZIEŃ

I ŚNIADANIE

II ŚNIADANIE + ZUPA

II DANIE

PONIEDZIAŁEK

14.05.2018

Makaron1 na mleku2, chleb1 z masłem2, pasta z tuńczyka4, pomidor, herbata owocowa

Bułka1 weka z masłem2, parówka z szynki, ogórek, keczup, herbata z cytryną

Zupa wiejska z ziemniakami i zacierką1,6

Ryż z jabłkami2 , kompot

WTOREK

15.05.2018

Bułka1 z masłem2, jajko3 krojone, sałata, pomidor rzodkiewka, bawarka2

Schab pieczony z morelą (wyrób własny), bułka1 z masłem2, sałata, papryka, kawa z mlekiem2

Zupa ze świeżego ogórka z koperkiem1,2,6

Pulpet1,3 drobiowy w sosie, mix kasz, buraczki, kompot

ŚRODA

16.05.2018

Bułka1 weka z masłem2, szynka gotowana, sałata, pomidor, mleko2

Pizza 1 „Szczepinek”(wyrób własny), keczup, herbata owocowa

Zupa neapolitańska 2,6

Bigos z białej, kapusty, ziemniaki z koperkiem, owoc, kompot

CZWARTEK

17.05.2018

Chleb razowy1 z masłem2

ser żółty2 tarty, sałata, pomidor, rzodkiewka, kakao2

Kisiel z owocami, jogurt naturalny2

Rosół drobiowy1,6

Udko z kurczaka, młode ziemniaki z koperkiem, mizeria2 , kompot

PIĄTEK

18.05.2018

Twarożek z koperkiem i ogórkiem2, chleb1 razowy z masłem2, pomidor, kawa z mlekiem2

Sałatka jarzynowa3,6, chleb z masłem2, herbata z cytryną

Zupa wiedeńska6

Klopsiki z ryby3,4, sos2 koperkowy, ziemniaki2, surówka z czerwonej kapusty z jabłkiem, kompot

Na terenie naszej kuchni w trakcie przygotowywania posiłków wykorzystane zostały: gluten1, mleko2, jaja3, ryby4, soja5, seler6, gorczyca7, sezam8. Substancje te mogą powodować alergię lub reakcję nietolerancji.